Blue Architect = Webvelopment + Enterprise search

Met de ervaring opgedaan bij Accepté en H2J kan Han als geen ander de vertaalslag maken tussen commercie en de techniek. Blue Architect biedt specialistische, innovatieve en realistische oplossingen op het gebied van technische projectleiding, community concepten, payment platformen en ICT infrastructuur. Hierbij zijn de oplossingen realistisch, beheersbaar en wordt de opdrachtgever door de hands-on werkwijze actief betrokken in het proces. Blue Architect is eigenlijk de doorstart van H2J waarin Han zijn opgedane ervaring bij Accepté onder andere inzet in de vorm van project management. De projectgestuurde aanpak binnen de IT sector kenmerkt zich door eisen en wensen, resources, deadlines en vooral kennis. Deze factoren zijn zaken waar Han bij zowel H2J als Accepté veel ervaring in opgedaan heeft en hier een passie voor heeft ontwikkeld. Het realiseren van een project in teamverband binnen de gestelde requirements is dan ook altijd het streven. In het logo van Blue Architect slaat het blue op planmatig en doelgericht en architect op het ontwerpen en realiseren van een project.

LinkedIn en CV

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Han.

Blue Architect = Webvelopment + Enterprise search

In 2005 is Accepté B.V. opgericht. Sinds de oprichting was Han eind-verantwoordelijke voor de Technische afdeling in de vorm van Technisch directeur. Accepté heeft op het moment van schrijven 40 mensen op de loonlijst staan waarvan de helft binnen de afdeling techniek. Accepté doet aan eigen productontwikkeling; een ticketing platform onder de naam Paylogic en een community platform genaamd Trybes. Paylogic is een ticketing systeem wat de on- en offline kaartverkoop doet voor meer dan 300 evenementorganisatoren, waaronder de Amsterdam RAI, Jonge Gezinnen beurs, Dance Valley, A1GP, DTM en de Zwarte cross. Het in-house ontwikkelde platform is een hoog technologisch product waarbij veel van de software en hardware setup vereist wordt. Zowel in de breedte qua performance als in de hoogte qua functionaliteit is het systeem schaalbaar opgezet. Het Paylogic platform draait in een redundante setup in twee datacenters. Een USP van Paylogic is de hoge mate van maatwerk welke het systeem ondersteund. Mede hierdoor is Paylogic haar plek in de top 3 ticketingbedrijven aan het innemen. Het Trybes platform is een community platform waarin momenteel 25.000 gebruikers deelnemen in een digitale omgeving voor sociale groepen in de maatschappij. Daarnaast heeft Accepté een grote Webdevelopment afdeling waaraan Han tevens leiding gaf.

Blue Architect = Webvelopment + Enterprise search

Van 2008 tot en met 2010 is Han op projectbasis werkzaam geweest bij het Groningse bedrijf Netwiz als Technisch consultant, Sales engineer en systeembeheerder. Er is veel ervaring opgedaan met grote pakketten, zoals Microsoft Fast, Google en Coveo. Binnen Netwiz gaf hij invulling aan de techniek die komt kijken bij Search; het ontwikkelen van op-maat oplossingen en de technische invalshoek tijdens het implementatieproces. Tevens heeft Han een rol gespeeld binnen de ontwikkeling van het project Mijn Nieuws, een profielgestuurd platform waar content (in dit geval nieuws-artikelen) gekoppeld wordt aan interesses.