Webdevelopment

Mede dankzij Han zijn eenmanszaak H2J - Audio & IT solutions waar tussen 2001 en 2005 ruim 30 websites voor het MKB opgeleverd zijn en het brede portfolio van Accepté is er ruime ervaring wat er allemaal komt kijken bij Webdevelopment.

Blue Architect ontwikkelt platformen en websites voor klanten in het Django platform. Dit Python framework is een proven technology en wordt door een actieve communinity up-to-date gehouden. Met meer dan 10 jaar Django, Python, Php, Postgres- en MySQL ervaring worden websites voorzien van Content Management Systemen, webwinkels, etc.

De expertise gaat van beleidsmatig, sales, conceptontwikkeling, projectmanagement, grafische vormgeving, platform- en databasemigraties, technische- en functionele ontwerpen tot aan het daadwerkelijke programmeren en beheer. Accepté heeft vele communityplatformen ontwikkeld voor klanten, daarnaast is er tevens aan eigen productontwikkeling gedaan in de vorm van Trybes. De achterliggende gedachte van een community-platform en het bereiken/ondersteunen van de betreffende doelgroep zijn zaken waar Blue Architect u bij kan assisteren.

Sinds de oprichting van Blue Architect in 2008 zijn er al weer diverse webprojecten online gezet, zie hiervoor tevens het portfolio. De professionale ontwikkelstraat waarbij het OTAP model gehanteerd wordt, biedt de klant de mogelijkheid om de ontwikkeling nauwgezet te volgen. De grootste meerwaarde van Blue Architect wordt echter geboden in het proces voorafgaand aan de ontwikkeling; de dialoog met de klant om tot een duidelijk projectdocument te komen. Geen uren schrijven of het wiel opnieuw uitvinden, maar gefaseerd ontwikkelen van functionaliteit waar u, als klant, om gevraagd heeft.

Webdevelopment diensten

In 2005 is Accepté B.V. opgericht. Sinds de oprichting was Han eind-verantwoordelijke voor de Technische afdeling in de vorm van Technisch directeur. Accepté heeft op het moment van schrijven 40 mensen op de loonlijst staan waarvan de helft binnen de afdeling techniek. Accepté doet aan eigen productontwikkeling; een ticketing platform onder de naam Paylogic en een community platform genaamd Trybes. Paylogic is een ticketing systeem wat de on- en offline kaartverkoop doet voor meer dan 300 evenementorganisatoren, waaronder de Amsterdam RAI, Jonge Gezinnen beurs, Dance Valley, A1GP, DTM en de Zwarte cross.

Het in-house ontwikkelde platform is een hoog technologisch product waarbij veel van de software en hardware setup vereist wordt. Zowel in de breedte qua performance als in de hoogte qua functionaliteit is het systeem schaalbaar opgezet. Het Paylogic platform draait in een redundante setup in twee datacenters. Een USP van Paylogic is de hoge mate van maatwerk welke het systeem ondersteund. Mede hierdoor is Paylogic haar plek in de top 3 ticketingbedrijven aan het innemen. Het Trybes platform is een community platform waarin momenteel 25.000 gebruikers deelnemen in een digitale omgeving voor sociale groepen in de maatschappij. Daarnaast heeft Accepté een grote Webdevelopment afdeling waaraan Han tevens leiding gaf.

Hosting en beveiliging

Voor het hosten van haar projecten maakt Blue Architect gebruik van de diensten van Linode. De servers staan in Londen en hebben een hele hoge mate van beschikbaarheid door het gevirtualiseerde platform. De beveiliging van de servers wordt gedaan door Cell Blue.