Zupr

Binnen het Zupr project is Blue Architect verantwoordelijk geweest voor de implementatie van een producten-dienst.

Enterprise search | Netwiz

Met Netwiz heeft Han in 2008 de basis gelegd van een nieuwe interesse binnen de IT branche. Het feit dat binnen elke organisatie elk jaar de hoeveelheid digitale informatie verdubbeld geeft aan dat het zoeken en vinden hiervan steeds belangrijker wordt. Tel hierbij op de problematiek van vergrijzing en probeer dan een kant en klaar antwoord te hebben op behoud van kennis. Migraties worden gekenmerkt door lange doorlooptijden en hoge kostenplaatjes, wat tevens voorkomen kan worden met Enterprise search. Kortom: genoeg functionele mogelijkheden en aanleidingen vanuit de business. Daarnaast blijven Enterprise search platformen, zoals Microsoft Fast, Google for Enterprises en een pakket als Coveo, uiteindelijk software pakketten. Hoe functionaliteit als tekstherkenning, automatisch samenvatting genereren, vergelijkbare zoekresultaten en zoek-suggesties aan de gebruiker gepresenteerd worden, geeft aan dat de technologie die er achter zit zeer uitgebreid en diepgaand is.

Na de periode bij Netwiz heeft Han een aantal projecten namens KBenP uitgevoerd. Indien u benieuwd bent wat Enterprise search voor uw organisatie kan betekenen en u behoefte heeft aan een down-to-earth verhaal waarbij meteen antwoord gegeven kan worden op de technische aspecten, zoals de impact op uw huidige systemen, neem dan meteen contact op om een afspraak te maken!

Docenten Marktplaats

Voor Docenten Marktplaats heeft Blue Architect tooling ontwikkelt voor het spideren van scholen-websites. Bijna 1500 sites worden in minder dan 30 minuten voorzien van een fingerprint om te detecteren of er nieuw vacature-aanbod is op de betreffende site. Indien mogelijk produceert het systeem een lijst met url’s naar de unieke vacatures. Voor het proces van het online zetten van de vacatures is een text-parser geimplementeerd welke vanuit HTML en PDF titels, paragrafen en opsommingen omzet naar HTML.

Tevens zijn diverse dashboard en testsuites ontwikkelt voor het controleren van de spiders, textparsing en of vacatures nog online staan.

Project info

Klantnaam Docenten Marktplaats
Website docentenmarktplaats.nl
Project start 2020
Project eind
Activiteiten projectmanagement / consultancy
hosting
Software stack python / Django
data mining
text processing algoritmes
regular expressions
api endpoints
crons

Bakkerij Borgesius

Sinds 2011 zijn Bakkerij Borgesius & Bakker Goedhart klant van Blue Architect. Er zijn al diverse iteraties van de

het nieuwe webplatform voor Bakkerij Borgesius ontwikkeld. Het platform is voorzien van een portaal en geeft toegang tot de websites van Bakkerij Borgesius en Borgesius Convenience. Beide sites zijn in zowel de nederlandse als de engelse taal beschikbaar.

De wens van de klant was om veel gebruik te maken van sfeerplaten om op deze manier de passie voor het product over te brengen. Om op kleine(re) schermen deze sfeerplaten goed weer te geven is gebruik gemaakt een transparante achtergrond. Bekijk de website op www.borgesius.nl.

Bakker Goedhart onderscheidt zich door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. We streven ernaar om de consument elke dag weer van heerlijk vers brood en verrukkelijk gebak te voorzien. Om onze kwaliteit te blijven waarborgen, onderscheiden we drie belangrijke thema’s:

Een transparante supply chain is een belangrijk kwaliteitskenmerk van ons beleid. Deze verantwoordelijkheid strekt zich uit tot en met de molenaar. Open, eerlijke en betrouwbare informatie in de gehele keten is een integraal onderdeel van het beleid van Bakker Goedhart. Alle grondstoffen die worden verwerkt zijn traceerbaar en onze kwaliteitsdienst verstrekt onze klanten gedetailleerde informatie over productherkomst en -kwaliteit. Transparantie stelt Bakker Goedhart en haar klanten tevens in staat om duidelijke beslissingen te nemen over zout, sensitieve producten, E-nummers en gebruik van biologisch geteelde grondstoffen. Controle hierop is alleen mogelijk als de keten volledig open en traceerbaar is. Het leveren van kwaliteit en daarmee voldoen aan de verwachting van de klant is een proces dat bij Bakker Goedhart constant bijgestuurd en verbeterd wordt.

Klachtensysteem

Actie websites

In de loop der jaren zijn diverse websites ontwikkelt, zoals:

Het Bakkerscafé

“Bij het Bakkerscafé maakt Bakkerij Borgesius gebruik van Bake-it waardoor de hele dag gegarandeerd vers brood geserveerd wordt. Het Bakkerscafé bakt het brood namelijk in de winkel. Het deeg rijst in de oven en wordt daarna gebakken. Hierdoor is er altijd vers brood in de winkel en heeft het brood een uiterst krokante korst. Daarbij is het brood bereid op basis van voordeeg. Die extra tijd is het dik waard omdat het brood daardoor veel meer smaak krijgt.” De werkzaamheden binnen dit project zijn zeer divers; van de hosting van de site, tot en met de internetvoorziening op locatie. Bekijk de website op hetbakkerscafe.nl.

Project info

Klantnaam Bakkerij Borgesius & Bakker Goedhart
Website borgesius.nl
Website bakkergoedhart.nl
Website werkenindebakkerij.nl
Website hetbakkerscafe.nl
Project start 2011
Project eind
Activiteiten projectmanagement / consultancy
webdevelopment (dedicated hosting)
Software stack python / Django
Hugo
UI/UX design
text processing algoritmes

Stichting PHantasy in Blue

In de nieuwe website van Stichting PHantasy in Blue komt de luchtvloot prominent naar voren. Ook zijn de afbeeldingen overzichtelijker weergegeven. Hier draait het uit eindelijk om voor de bouwers van KLM en KLu schaalmodellen. Echter heeft vooral het beheergedeelte van de site een flinke upgrade gekregen, zo kunnen projectleden van de Stichting nu zelf afbeeldingen uploaden welke automatische in afmeting aangepast worden aan de juiste resolutie.

Jaloezieen rolgordijnopmaat en plissegordijnen

In de webwinkel van Jaloeziëen koopt u voordelige aluminium en houten jaloeziëen op maat. Voor NWC Concepting beheert Blue Architect samen met Kommit het Jaloeziëen zowel de webwinkel als de backoffice. De site is ontworpen door Owja. Zo is onlangs een koppeling met het platform van UPS ontwikkeld. Middels deze koppeling kunnen automatisch labels aangemaakt worden voor pakketten. Bekijk de website op www.jaloezieen.nl.

Overige / oudere projecten

Groningen Shipyard, Aha! Marketingonderzoek, PHantasy in Blue.