Projectmanagement

Met de ervaring opgedaan bij Accepté en H2J kan Han als geen ander de vertaalslag maken tussen commercie en de techniek. Blue Architect biedt specialistische, innovatieve en realistische oplossingen op het gebied van technische projectleiding, community concepten, payment platformen en ICT infrastructuur. Hierbij zijn de oplossingen realistisch, beheersbaar en wordt de opdrachtgever door de hands-on werkwijze actief betrokken in het proces.

Blue Architect is eigenlijk de doorstart van H2J waarin Han zijn opgedane ervaring bij Accepté onder andere inzet in de vorm van project management. De projectgestuurde aanpak binnen de IT sector kenmerkt zich door eisen en wensen, resources, deadlines en vooral kennis. Deze factoren zijn zaken waar Han bij zowel H2J als Accepté veel ervaring in opgedaan heeft en hier een passie voor heeft ontwikkeld. Het realiseren van een project in teamverband binnen de gestelde requirements is dan ook altijd het streven. In het logo van Blue Architect slaat het blue op planmatig en doelgericht en architect op het ontwerpen en realiseren van een project.

Binnen de IT sector heeft Han sinds 2008 in Blue Architect een nieuwe uitdaging gevonden. Met de ervaring oa. opgedaan bij Accepté en Paylogic richt hij zich op het projectmanagement en de ontwikkeling van websites, communitiy-platformen, payment-systemen en enterprise search oplossingen.

Voor een stabiele basis beschikt Han tevens over de PRINCE2 Foundation certificering. Deze certificering wordt in de toekomst nog uitgebreid met PRINCE2 Practitioner en ITIL. Han kan door zijn persoonlijke kenmerken goed omgaan met de 90-graden draai in zijn activiteiten, waarbij het niet meer gaat om een webdevelopment project of een platform maar hij zijn kennis en kunde aanbiedt.