Bakkerij Borgesius

Sinds 2011 zijn Bakkerij Borgesius & Bakker Goedhart klant van Blue Architect. Er zijn al diverse iteraties van de

het nieuwe webplatform voor Bakkerij Borgesius ontwikkeld. Het platform is voorzien van een portaal en geeft toegang tot de websites van Bakkerij Borgesius en Borgesius Convenience. Beide sites zijn in zowel de nederlandse als de engelse taal beschikbaar.

De wens van de klant was om veel gebruik te maken van sfeerplaten om op deze manier de passie voor het product over te brengen. Om op kleine(re) schermen deze sfeerplaten goed weer te geven is gebruik gemaakt een transparante achtergrond. Bekijk de website op www.borgesius.nl.

Bakker Goedhart onderscheidt zich door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. We streven ernaar om de consument elke dag weer van heerlijk vers brood en verrukkelijk gebak te voorzien. Om onze kwaliteit te blijven waarborgen, onderscheiden we drie belangrijke thema’s:

Een transparante supply chain is een belangrijk kwaliteitskenmerk van ons beleid. Deze verantwoordelijkheid strekt zich uit tot en met de molenaar. Open, eerlijke en betrouwbare informatie in de gehele keten is een integraal onderdeel van het beleid van Bakker Goedhart. Alle grondstoffen die worden verwerkt zijn traceerbaar en onze kwaliteitsdienst verstrekt onze klanten gedetailleerde informatie over productherkomst en -kwaliteit. Transparantie stelt Bakker Goedhart en haar klanten tevens in staat om duidelijke beslissingen te nemen over zout, sensitieve producten, E-nummers en gebruik van biologisch geteelde grondstoffen. Controle hierop is alleen mogelijk als de keten volledig open en traceerbaar is. Het leveren van kwaliteit en daarmee voldoen aan de verwachting van de klant is een proces dat bij Bakker Goedhart constant bijgestuurd en verbeterd wordt.

Klachtensysteem

Actie websites

In de loop der jaren zijn diverse websites ontwikkelt, zoals:

Het Bakkerscafé

“Bij het Bakkerscafé maakt Bakkerij Borgesius gebruik van Bake-it waardoor de hele dag gegarandeerd vers brood geserveerd wordt. Het Bakkerscafé bakt het brood namelijk in de winkel. Het deeg rijst in de oven en wordt daarna gebakken. Hierdoor is er altijd vers brood in de winkel en heeft het brood een uiterst krokante korst. Daarbij is het brood bereid op basis van voordeeg. Die extra tijd is het dik waard omdat het brood daardoor veel meer smaak krijgt.” De werkzaamheden binnen dit project zijn zeer divers; van de hosting van de site, tot en met de internetvoorziening op locatie. Bekijk de website op hetbakkerscafe.nl.

Project info

Klantnaam Bakkerij Borgesius & Bakker Goedhart
Website borgesius.nl
Website bakkergoedhart.nl
Website werkenindebakkerij.nl
Website hetbakkerscafe.nl
Project start 2011
Project eind
Activiteiten projectmanagement / consultancy
webdevelopment (dedicated hosting)
Software stack python / Django
Hugo
UI/UX design
text processing algoritmes