Webdevelopment

Mede dankzij Han zijn eenmanszaak H2J - Audio & IT solutions waar tussen 2001 en 2005 ruim 30 websites voor het MKB opgeleverd zijn en het brede portfolio van Accepté is er ruime ervaring wat er allemaal komt kijken bij Webdevelopment.

Webdevelopment diensten

  • Opzetten en uitwerken business case en/of overige projectdocumentatie
  • Projectmanagement en aansturen teamleden
  • Hosting en serverarchitectuur advies
  • Functioneel en technisch ontwerp
  • Software audit

De expertise gaat van beleidsmatig, sales, conceptontwikkeling, projectmanagement, grafische vormgeving, platform- en databasemigraties, technische- en functionele ontwerpen tot aan het daadwerkelijke programmeren en beheer. Accepté heeft vele communityplatformen ontwikkeld voor klanten, daarnaast is er tevens aan eigen productontwikkeling gedaan in de vorm van Trybes. De achterliggende gedachte van een community-platform en het bereiken/ondersteunen van de betreffende doelgroep zijn zaken waar Blue Architect u bij kan assisteren.

Sinds de oprichting van Blue Architect in 2008 zijn er al weer diverse webprojecten online gezet, zie hiervoor tevens het portfolio. De professionale ontwikkelstraat waarbij het OTAP model gehanteerd wordt, biedt de klant de mogelijkheid om de ontwikkeling nauwgezet te volgen. De grootste meerwaarde van Blue Architect wordt echter geboden in het proces voorafgaand aan de ontwikkeling; de dialoog met de klant om tot een duidelijk projectdocument te komen. Geen uren schrijven of het wiel opnieuw uitvinden, maar gefaseerd ontwikkelen van functionaliteit waar u, als klant, om gevraagd heeft.

Projectmanagement

Binnen de IT sector heeft Han sinds 2008 in Blue Architect een nieuwe uitdaging gevonden. Met de ervaring oa. opgedaan bij Accepté en Paylogic richt hij zich op het projectmanagement en de ontwikkeling van websites, communitiy-platformen, payment-systemen en enterprise search oplossingen. Voor een stabiele basis beschikt Han tevens over de PRINCE2 Foundation certificering. Deze certificering wordt in de toekomst nog uitgebreid met PRINCE2 Practitioner en ITIL. Han kan door zijn persoonlijke kenmerken goed omgaan met de 90-graden draai in zijn activiteiten, waarbij het niet meer gaat om een webdevelopment project of een platform maar hij zijn kennis en kunde aanbiedt.

Ontwikkeling

Blue Architect ontwikkeld platformen en websites voor klanten in het Zend platform. Dit PHP framework is een proven technology en wordt door een actieve communinity up-to-date gehouden.

Met meer dan 10 jaar Php ervaring worden websites voorzien van Content Management Systemen, webwinkels, etc.

Hosting

Voor het hosten van haar projecten maakt Blue Architect gebruik van de diensten van Linode. De servers staan in Londen en hebben een hele hoge mate van beschikbaarheid door het gevirtualiseerde platform. De beveiliging van de servers wordt gedaan door Cell Blue.